Meld deg inn i Barnevakten uten kostnad ut 2023

 

Med mobilabonnement fra PlussMobil får du gratis medlemskap i Barnevakten ut året.

 

Gratis prøvemedlemskap: Som medlem i Barnevakten får du hjelp til å bevisstgjøre egne barn om gleder og utfordringer i skjermhverdagen. Samtidig er du med på å styrke Barnevaktens arbeid med å spre nettvett til skoler, og med å påvirke myndigheter og de som lager sosiale apper og spill. 

 

Du kan lese mer om Barnevakten på våre nettsider.

 

Dette får du som medlem:

 

Gratis webinarer – slik gjør du barna tryggere på nett

Ikke gå glipp av våre populære webinarer om nyttige sikkerhetsinnstillinger på alt fra Roblox, Tiktok, Zoomerang og Youtube, til webinarer om porno, politiets nettpatrulje, nettmobbing, innstillinger for mobil – og mye mer! Som medlem får du gratis tilgang til alle webinarer, både live og opptak. Les mer på barnevakten.no/webinar.

 

Torsdagsposten

Hver uke får du tilsendt e-post med anmeldelser av nye spill, filmer og apper, i tillegg til artikler med nyheter relatert til barn og unges mediebruk, nyttige tips og gode råd.

 

Personlig veiledning

Du er velkommen til å kontakte våre rådgivere med små og store spørsmål. Vi lytter til dine utfordringer og sender deg videre til andre fagfolk dersom du trenger mer hjelp. 

 

Magasinet Digital Barndom

Barnevaktens papirmagasin Digital Barndom kommer med to utgaver hvert år. Som digital medlem har du tilgang til alle utgivelsene som PDF på denne siden: barnevakten.no/medlemsmagasin

 

Plussartikler

Barnevakten har et lite knippe artikler som bare er tilgjengelig for medlemmer. Her finner du våre beste tips til filmer som handler om et bestemt tema, som for eksempel flotte filmer om vennskap, kjærlighet, filmer med sterke kvinnelige hovedroller, de beste filmene med superhelter, og mer. 

 

Powered by Cornerstone